Sáfrány Emese már teljesen más színben látja a világot

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Sztárbokszra készülő sztáranyuka elismerte, teljesen másképpen látja a világot, amióta édesanyává vált.

Sáfrány Emese hatalmas erővel készül a Sztárbokszra, minden oka megvan a bizakodásra, mert rendkívül erősnek tűnik. A modellkedésben is otthonosan mozog, szexi fotók látnak róla napvilágot, érzi a divatot.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Emese azonban egy ideje elsősorban édesanya, és rendkívül boldog a kisfia miatt. Hogy mikor talál rá az a szerelem, mely megváltoztatja az életét, és akár együtt öregedhetnek meg, nem tudni, ez a sors keze.

Addig sem unatkozik, sok közös élményt szerez a kisfiával, aki a legfontosabb számára. Nem tagadja, amióta édesanyává vált, igencsak más színben látja a világot, és sok minden tér el az életében.

„Amióta anya lettem, teljesen más színben látom a világot. Olyan dolgot hozott az életbe az anyaság, amitől teljesen át tudtam értékelni rengeteg dolgot.” – írta a posztjában Emese, a boldog édesanya.

Emese és fia között különleges a kapcsolat, ami a nehezebb napokon is energiát ad számára. „A nehezebb és a szomorúbb napokat is átírja az, hogy megélhetem ezt különleges kapcsolatot a fiam és köztem.”