Clouds
21 Budapest
Dollár
367,84 Ft
Euró
394,58 Ft
Font
442,23 Ft
Bitcoin
22,993 $

Ilyen csodálatos helyen síelnek Rubint Rékáék (videó)

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka és családja nagyon jól érzik magukat a havas tájon, ahol minden adott ahhoz, hogy kellemes órákat töltsenek el.

Síszezon van, már ahol ez lehetséges, hiszen láthatjuk, hogy a hó hiánya nem egy helyszínen okoz súlyos problémát. A melegebb idő miatt számos síközpont esik el nagyobb bevételtől, ami megmutatja, valami nagyon nem stimmel a Földdel.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A globális felmelegedés gyakorlatilag mindenre hatással van, és nem éppen pozitív módon. Korábban ez nem így volt, könnyebb volt havat találni, de még mindig vannak tájak, ahol a hó az úr.

Hogy ez meddig lesz így, nem tudni, mindenesetre valóban nem a jó irányba halad előre az emberiség. A hó különleges, és nemcsak a gyerekek számára, a felnőttek is imádnak benne síelni, snowboardozni, szánkózni.

Az egyik legjobb családi program a síelés, Schobert Norbiék is évről évre megteszik ezt a túrát. Sokat fejlődött a tudásuk az esztendők alatt, és abszolúte ráéreztek ennek az egésznek az ízére, amit imádnak.

A Farm VIP 3 nyertese, a 17 éves Schobert Norbi is a családdal tartott, hogy aktívan kapcsolódjon ki. Erre a linkre kattintva megnézhetitek, hol és hogyan síel a család, akik láthatóan remekül érzik magukat havas körülmények között.