Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Rubint Réka rendkívül szexi és csúcsformában van

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka le sem tagadhatná, hogy a sport az élete, és egy több mint vonzó fotó is megjelent róla, amire nemcsak ő, hanem Schobert Norbi is büszke lehet.

Rubint Réka és Schobert Norbi kéz a kézben haladnak előre, gyakorlatilag már minden jót és rosszat is megéltek együtt. Talán ők sem gondolták, hogy ilyen sűrű lesz a közös életük, és hiába a nagy siker, a vagyon, őket sem kerülték el a tragédiák.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Volt pár nehéz időszakuk, ám bizonyították, hogy ketten a legerősebbek, soha nem engedték el a másikat. Erről szól a házasság, a szerelem, és egy olyan kapcsolat, amit az égieknek köszönhetnek, hiszen egymásnak lettek teremtve.

Hol vannak már azok a negatív hangok, amik arról szóltak, hogy mindez egy marketingházasság, nem több. Sokan voltak, akik nem sok időt jósoltak a házasságuknak, ám most már lassan 2023-at írunk, és még mindig szerelmesek.

Norbi ugyanazzal a lelkesedéssel udvarol Rékának, mint a húszas éveiben tette, és örömmel teszi ezt. Egy olyan személy számára a felesége, aki nélkül nem tudna élni, és ezt már nem egyszer hangsúlyozta.

Megan Fox Pamela Andersonnak öltözött, hatalmas keblekkel

Ez visszafelé is igaz, valahogyan a lelkük összefonódott, és továbbra is kitartanak egymás mellett. „A világ változik Kicsim, de a mi Szerelmünk örök.” – írta a posztjában nagyon boldogan Norbi Réka mellett az Instagram oldalán.