Dollár
395,80 Ft
Euró
412,53 Ft
Font
480,85 Ft
Bitcoin
17,092 $

Megan Fox Pamela Andersonnak öltözött, hatalmas keblekkel

Fotó: Instagram/Megan Fox
not image

Hujber Dávid

2022. október 31. - 15:08

Pamela Anderson egy igazi legenda, akit sokan próbáltak utánozni az évek alatt, de hiába, belőle is csak egy van, ahogyan Megan Fox-ból.

Pamela Anderson egy örök szexszimbólum, akiért a mai napig sokan rajonganak, de volt idő, amikor szinte „minden” férfi odavolt érte. A Baywatch akkora ismertséget adott számára, hogy azt már nehéz volt kezelnie.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Egyik pillanatról a másikra vált világsztárrá, és ez olyasvalami, ami bárkinek feladná a leckét mentálisan és lelkileg egyaránt. Nyilván az első időkben még izgalmas a dolog, majd egyre zavaróbbá kezd válni, hogy nincs az embernek magánélete.

Mindenhová követték a fotósok, és a rajongók bárhol képesek voltak megállítani. A kiszivárgott házi videó sem segített a helyzeten, ami szintén legendássá vált, melyből azóta filmet készítettek Hollywoodban.

Megan Fox úgy döntött, hogy Pamela Anderson karakterét választja Halloween alkalmából. Ezzel egy fiatal Pamelát testesített meg, és többek között mellben is jól hozta, nagyon erősen hozta a karaktert.

Vajna Timi fenékformája láttán kifogytunk a szavakból (videó)

Azt kell mondjuk, hogy jól áll neki ez a karakter, akárcsak a hajszín, amit többen megemlítettek. Sokan mondják azt, hogy vissza kellene térnie ehhez a hajszínhez, amiben annyira ő tud lenni, bár legyünk őszinték, mindenhogyan vonzó.