Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Részegen öngyilkossággal fenyegetőzött, majd kutyáit a rendőrökre uszította egy Hajdú-Bihar megyei férfi (képek)

Fotó: Twenty20
not image

Takács Petra

2022. augusztus 8. - 20:49

A férfi ittas állapotban fenyegetőzött öngyilkossággal, a mentők azonban nem bírtak vele, így rendőrt hívtak, ám a férfi arra utasította kutyáit, hogy harapják meg a rendőröket.

A vádirat szerint 2022. január 19-én, éjszaka, egy ittas férfi öngyilkossággal fenyegetőzött Hajdú-Bihar megyei otthonának udvarán. A mentősök kórházba akarták szállítani a fiatal férfit, aki ezt megtagadta, ezért értesítették a rendőröket, hogy biztosítsák a férfi egészségügyi intézetbe történő szállítását.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

A rendőrök többször felszólították a férfit az együttműködésre és figyelmeztették, hogy ellenállása esetén testi kényszert és bilincset fognak alkalmazni.

A férfi továbbra sem működött együtt a rendőrökkel, ezért testi kényszert alkalmaztak vele szemben, aminek ő ellenállt, és három kis testű, keverék kutyáját a mentősökre és a rendőrökre uszította, folyamatosan a hivatalos személyek megharapására utasítva őket.

Fotó: ugyeszseg.hu

Az egyik kutya engedelmeskedve gazdája utasításának, rátámadt a rendőrökre és megharapta az egyik rendőr bokáját, majd felugorva belemart a más rendőr kezébe is. A rendőrök nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek, ezért joghatályos magánindítványt terjesztettek elő.

Fotó: ugyeszseg.hu

A nyomozó ügyészség közfeladatot ellátó, valamint hivatalos személy elleni erőszak bűntettével és könnyű testi sértés vétségével vádolja az elkövetés óta letartóztatásban lévő többszörösen büntetett, jelenleg is szándékos, személy elleni erőszakos bűncselekmény miatti büntetőeljárás hatálya alatt álló férfit.

Vádiratában az ügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság ítélje a férfit börtönbüntetésre és rendelje el a korábban kiszabott, végrehajtásában 2 évi próbaidőre felfüggesztett 8 hónap fogházbüntetés végrehajtását.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.