Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Ilyet se hallottunk még: nem vettek repjegyet a gyereknek, a szülők otthagyták volna

TÉMÁK:
#izrael
Fotó: Unsplash
Közel-Kelet
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az esetet természetesen azonnal jelentették a biztonságiaknak, akik pillanatokon belül megállították a párt, még mielőtt felszálltak volna a gépre.

Egy háromtagú család kedden a Tel-Avivban található Ben-Gurion repülőtéren csekkolt be, amikor kiderült, hogy a kicsinek nem váltottak jegyet a Ryanair Brüsszelbe tartó járatára, s ez azt jelentette, hogy a gyermek így nem tarthatott volna a szüleivel.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Ám arra senki sem számított, hogy a szülők egyszerűen a biztonsági kapuk felé indulnak, miután erről tájékoztatták őket, a kicsit pedig szó nélkül a check-in pultnál hagyták, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Az esetet természetesen azonnal jelentették a biztonságiaknak, akik pillanatokon belül megállították a szülőket, még mielőtt felszálltak volna a gépre, az ügyet pedig azóta átvette a rendőrség – derül ki a CNN beszámolójából.

A Ryanair honlapja szerint a szülőknek 25 eurót (10 ezer forintot) kell fizetniük, ha a kicsit az ölükben szeretnék utaztatni, ha viszont székbe ültetnék a gyereket, akkor neki is meg kell venni a teljes árú repjegyet.