Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Este kezdődik a pészah, teljes készültségben vannak az izraeli erők egy merényletkísérlet miatt

Hétfő reggel gázolásos merényletet kíséreltek meg, ami miatt a helyi biztonsági erők teljes készültségben várják az este kezdődő pészahot.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Abir Szultan
Közel-Kelet

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MTI közlése szerint hétfő reggel egy jeruzsálemi zsinagóga mellett gázolásos merényletkísérlet történt, melyben két ember megsérült. Az izraeli rendőrség tájékoztatása szerint a két terrorista elmenekült a helyszínről, miután sikertelenül próbáltak használni egy házi készítésű géppisztolyt, melyet szökésük során eldobtak, de egy fejszét is találtak a helyszínen.

A hatóságok tájékoztatása szerint a merénylők egy fehér személygépkocsival érkeztek, és összeütköztek egy másik járművel. Az ellenük folytatott hajtóvadászatban helikoptert is bevetettek a hatóságok. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Pészah idején Izraelben zárva vannak az állami hivatalok és a munkahelyek jelentős része valamint az oktatási intézmények, az izraeliek tömegei gyűlnek össze országszerte a nemzeti parkokban, a szent helyeken, a strandokon és a különféle szórakoztató központokban.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.