Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

A rendőrség nagyszabású razziát tartott Budapest környékén

Fotó: police.hu
not image

Borbély Fanni

2021. május 16. - 10:24

A rendőrség több városban is razziázott, az ellenőrzések során pedig több embert le is tartóztattak különböző okokból kifolyólag: lopás, csalás, be nem fizetett bírság.

A nagyszabású razziában összesen 11 egyenruhás, és 5 civil rendőr vett részt, mely május 13-án hajnalban kezdődött, s Erdőkertesen, Turán, Galgahévízen, Veresegyházon, Dányban, Bagon és Domonyban zajlott le.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

A rendőrség több embert is letartóztatott a razzia során, három férfit és két nőt azért fogtak el a tisztek, mert korábban pénzbírságot róttak ki rájuk, ők azonban megtagadták az összeg befizetését, a be nem fizetett bírságok mértéke pedig összesen 250 ezer forintra rúg.

Egy kislányt eltűntként kerestek, ugyanis megszökött a gyermekotthonból, s szerencsére megtalálták ugyan, de mivel terhessége utolsó szakaszában van, őt nem állították elő a rendőrök írja az Origo a rendőrség közleménye alapján.

A razzia során később elfogtak két férfit is, egyiküket lopással, másikukat pedig személyes adattal való visszaélés és csalás miatt köröztek, sőt, azt a férfit is sikeresen megtalálták, aki a korábban jogerősen kiszabott 200 napos büntetése elől menekült.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.