Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

További Hírek

A 29 éves nőt azzal vádolják, hogy "nyilvánosan kiabált", amikor vitát folytatott egy autókölcsönző cég egyik dolgozójával.

A nőt holttestét a montanai Yellowstone Nemzeti Parktól nyugatra, egy ösvényen találták meg.

A londoni rendőrség figyelmeztetett, úgy vélik, másokat is célba vehetett a fotós, s úgy vélik, korábbi áldozatai is lehetnek.

A hatóságok őrizetbe vettek egy nőt, akit azzal vádolnak, hogy közel három év alatt 2761 hamis segélyhívást kezdeményezett.

Hamis fenyegető levelek és üzenetek, hamis rendőrségi és bírósági vallomások – a nő tényleg mindent megtett annak érdekében, hogy börtönbe juttassa ártatlan férjét.

28 hónapra ítélték azt a nőt, aki az Egyesült Királyságban a törvény hatályba lépése után vett be abortusztablettát.

Döbbenetes eset történt Ecuadorban: a 76 éves nőt a kórházban halottnak nyilvánították, ám a virrasztás közben az őket gyászolókat halálra rémítve kopogtatott a koporsóból, jelezve, nagyon is él.

Nagy lépésről számolt be a szingapúri légitársaság.

A vád szerint a nő online bérelt fel egy bérgyilkost, hogy gyilkolja meg annak a férfinak a feleségét, akivel egy társkeresőn ismerkedett meg.

Azzal vádolnak egy floridai nőt, hogy két gyermekét az autóban hagyta, majd bolti lopásra indult, csakhogy az autó a parkolóban kigyulladt, a gyermekeket pedig járókelők mentették ki a lángoló járműből. Égési sérüléseket szenvedtek.