Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Videós összefoglaló a Real Madrid 5-1-es győzelméről

A Real Madrid ezúttal semmit sem bízott a véletlenre, és igen hatásos módon szerezte meg a 3 pontot a Valencia ellen.

Fotó: EPA/Sergio Perez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, kik szombaton kizárólag futballmeccseket követtek figyelemmel, biztosan nem unatkozhattak. Angliában is született pár meglepő eredmény, a Tottenham megint kikapott, ráadásul az utolsó percekben.

Az Arsenal már nem tette meg ezt a szívességet a riválisoknak, és magabiztosan nyertek. A Manchester United pedig a gyenge formája ellenére is feljövőben van, amiért a Tottenham-nek is aggódnia kell. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Ami pedig Spanyolországot illeti, még mindig a Girona áll az élen. Elképesztő, amit a csapat művel, továbbra is esélyesek arra, hogy megnyerjék a LaLigát, akárcsak évekkel korábban a Leicester City az angol bajnokságot.

Egyelőre kitart a Girona lendülete, és ha gy folytatják tovább, a Bajnokok Ligája indulás is valóssággá válhat. A Real Madrid viszont gondoskodna arról, hogy ez azért ne legyen olyan sima történet.

Mint arról korábban beszámoltunk, a madridiak 5-1-re győzték le a Valenciát, akiknek közük nem volt a mérkőzéshez. Azóta az összefoglaló videó is befutott, amit alább láthattok, benne természetesen a gólokkal.