Clouds
21 Budapest
Dollár
354,28 Ft
Euró
385,95 Ft
Font
432,87 Ft
Bitcoin
23,649 $

Mióta itt jártál:

Videón Rashford álomgólja a Carabao Cup elődöntőjében

Fotó: EPA/Andy Rain
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United meglehetősen simán győzte le Nottingham Forestet a Carabao Cup elődöntőjének első mérkőzésén.

A Manchester United idén jó esélyekkel pályázik arra, hogy akár kupákat is nyerjen. A Premier League gyakorlatilag elúszhatott számukra a Palace elleni döntetlennel és azzal, hogy kikaptak az Arsenaltól.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Ugyanakkor a Carabao Cup, az FA Cup és az Európa Liga még az övék lehet. Évek óta nem volt példa arra, hogy a legendás csapat trófeát gyűjtsön, így ez most egy nagyon nagy lehetőség lehet számukra.

A csapat legutóbb szerda este lépett pályára a Carabao Cup elődöntőjének első mérkőzésén. A Nottingham Forest volt az ellenfél, akiket végül magabiztosan, háromgólos különbséggel győztek le.

Rashford már a 6. percben eredményes volt, és a gólja egyenesen álomszerű volt. A topformában lévő csatár a saját térfeléről indult meg, és meg sem állt a kapuig, majd jöhetett a gólöröm a többiekkel.

A 45. percben az új igazolás, Weghorst is beköszönt, aki sok kritikát kapott az Arsenal elleni rangadón, mivel gyakorlatilag abszolúte veszélytelen volt a londoniakra, nemigazán találták a helyét a pályán.

A 89. percben pedig Fernandes állította be a végeredményt Elenga passzát követően. Ezzel gyakorlatilag minden eldőlt, hiszen ugyan február első napján lesz egy visszavágó az Old Traffordon, nehéz elképzelni, hogy a Nottingham Forest képes lesz ledolgozni ezt a hátrányt, és mindezt úgy, hogy egyetlen egy gólt sem kapnak.

A másik elődöntőben a Newcastle és a Southampton feszül egymásnak, ami egy sokkal szorosabb és izgalmasabb mérkőzést ígér. Az United fél lábbal már ott van a döntőben, így csak az lehet a kérdés, hogy a Newcastle és a Southampton közül ki lesz az ellenfél.