Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Ramos menekülne a PSG-től, már milliós tervet készít elő?

Fotó: EPA/Mariscal
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. február 14. - 05:42

Sergio Ramos egy olyan nagyszabású szerződést kötött, amely a PSG-vel való kapcsolatára is hatással lehet. 

Sergio Ramos felbontott egy szerződést, amely szinte a pályafutása elejétől kezdve kísérte, már nem a Nike-val áll kapcsolatban, hanem átigazolt a japán Mizuno sportmárkához. 

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

Miután egész pályafutását az amerikai sportfelszereléseket gyártó cégnél töltötte, úgy döntött, hogy vált. Bár a Mizuno nem rendelkezik nagy befolyással a labdarúgásban, ázsiai szinten nagyon erős, az atlétika világában pedig egyenesen elismert. 

A legnagyobb név a labdarúgásban, aki Mizuno cipőben játszotta végig a pályafutását, Rivaldo volt, ő többször is visszautasította a Nike ajánlatát, Ramos viszont fordítva csinálta, ez pedig megnyitotta számára a lehetőséget Japán felé. 

Az eredeti tervek arról szóltak a spanyol esetében, hogy lehúz néhány évet Párizsban, mielőtt az amerikai MLS-be szerződne, ahol korábbi csapattársának, David Beckham-nek a csapatát, az Inter Miamit erősíthetné. 

Talán a sorozatos sérüléseinek köszönhetően azonban változhat a terv, és az El Nacional szerint az Egyesült Államok helyett Japán felé veheti az irányt, ahol nagyon jövedelmező üzleti megállapodásokat köthetne, az első lépés pedig meg is történt. 

„Gyerekkoromban Mizuno bakancsokat hordtam, és emlékszem, hogy sokáig kitartottak. Elteltek az évek, de amikor nemrég felpróbáltam az új Mizuno cipőmet, azonnal a fiatalságomra jutott eszembe“ – kommentálta Ramos a szerződést. 

A hátvéd ezentúl a  Neo Ⅲ β Japán mezét is viselni fogja, a kérdés az, hogy ezt mennyi ideig teszi a PSG-ben, és utána Amerikába megy-e vagy követi Iniestát példáját.