Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Rácz Jenő üzenetet küldött Kabát Petinek, hogy nagyon szereti őt

Rácz Jenő továbbra is a Sztárbox hatása alatt van, nagyon rosszul érintette, hogy kiütötte az egyik legjobb barátját, Kabát Pétert.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kabát Péter szerencsére már jól van, és a CT-eredmények negatívak lettek, nem szenvedett súlyos sérüléseket a Sztárboxban. Rácz Jenő nem kevés negatív kritikát kapott, mindamellett, hogy megérdemelten győzött.

Már a ringben is nyilatkozott, majd nem sokkal később egyre több mindenki tette ezt meg. Kabát kedvese sokkos állapota került, és azt hitte, Péter meghalt a ringben, annyira megdöbbentő volt számára a látvány. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Curtis pedig azt kívánta, bárcsak ő lett volna ott a barátja helyében, vállalta volna. Jenő sajnálja, ami történt, nem ez volt a terve, de nyilván egy bokszmeccsen ez mindig benne van a pakliban, bár Péter kedvese szerint a chef pontosan tudta, mit csinál.

„Először fogalmam sem volt arról, hogy mi történt pontosan. Azt hittem, hogy folytatódik a mérkőzés, hiszen voltak már olyan meccsek, ahol az illető felállt a padlóról, és folytatta a küzdelmet.” – mesélte az RTL-nek Jenő.

„Ahogy te is mondtad, tele voltam adrenalinnal, először le sem esett, hogy mi történt, és amikor megfordultam, el kellett telnie kábé öt másodpercnek, hogy rájöjjek, hogy vége van a meccsnek.” – folytatta.

Feltették Jenőnek a kérdést, miszerint beszéltek-e egymással azóta. „Nem, de tegnap éjjel küldtem neki egy SMS-t, és leírtam neki, hogy mennyire szeretem. Ez egy óriási trauma, fel kell dolgoznunk mindkettőnknek. Ha Peti regenerálódott, és lelkileg is rendben lesz, akkor mindenképpen beszélni fogunk.”

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.