Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Kabát Peti párja azt hitte, meghalt a szerelme a ringben a kiütéstől

Kabát Péter párja, Róka Adrienne senkinek nem kívánja azt, amit vasárnap este átélt a Sztárboxban.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő akkora ütést vitt be Kabát Péternek, hogy az Újpest egykori sztárja hirtelen eszméletét vesztette, és összerogyott. Soha ezelőtt nem történt vele hasonló, és láthatóan nem is tudott magáról.

Igazi pánik alakult ki, többen sikoltani kezdtek, majd Péter kedvese zokogva berohant a ringbe. Egészen közelről láthatta, ahogyan Kabát összecsuklik és magatehetetlenül a földre zuhan. Szerencsére pér perccel később már nyilatkozni is tudott, és nincs benne harag Rácz Jenő felé. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Jenő sajnálja, ami történt, mert nagyon jó barátok, és bízik benne, hogy ez így is marad. A következő körben Istenes Bencével fog bokszolni, akinek szintén fel kell kötnie a gatyáját, látván Jenő boksztudását, aki már egészen fiatalon megismerkedett a boksszal.

Kabát Péter párja magába zuhant

Adrienne elmesélte, hogy milyen állapotban volt, amikor meglátta Pétert, akinek szerencsére a CT-eredménye is negatív volt, csak agyrázkódást szenvedett. Egyedül a lába fáj, ami megsérült az összecsuklás következtében.

„Nem akarom sajnáltatni magam, de senkinek nem kívánom azt, amit átéltem. Kezdjük azzal, hogy abszolút nem támogattam Petit abban, hogy elinduljon a Sztárboxon. Világ életemben féltettem a sérülésektől, az egész futball karrierje alatt rettegtem, hogy mi fog vele történni a pályán, most pedig még inkább izgultam érte!” – mondta Story kérdésére Adrienne.

„Igazából már a mérkőzés kezdetekor rosszul voltam. Kezem-lábam remegett, amikor először betalált neki Jenő, alig bírtam odanézni, de ő csak püfölte tovább. Csak azt láttam, hogy össze-vissza csuklik Peti feje, majd összerogyott, és mozdulatlanul feküdt. Szó szerint az életem pergett le előttem, mert azt hittem, hogy meghalt!”