Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Molnár Áron helyett Istenes Bence indul a nemzetközi bokszversenyen

Úgy néz ki, Molnár Áronnak még várnia kell a nemzetközi karrierre, legalábbis, ami a szorítót illeti.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Megvannak a HELL BOXING KINGS nemzetközi bokszverseny celeb kategóriájának magyar résztvevői – írta meg a Blikk. Az 1 millió dollár (355 millió forint) összdíjazású ökölvívóverseny idén 10 ország legjobb bokszolóit keresi négy súlycsoportban és celeb-kategóriában, a győztesek pedig 100 ezer dollárt (35,5 millió forint) kapnak súlycsoportonként.

A selejtezőkre idén júniusban kerül sor a DVTK Arénában, azután pedig a negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt az RTL élőben közvetíti idén ősszel – részletezik a cikkben. Hozzáteszik: a rendezvény fővédnöke, egyben a döntő sztárvendége Roy Jones JR. minden idők egyik legsikeresebb ökölvívója. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Hazánkat celeb kategóriában Brasch Bence, a Sztrábox nehézsúlyú bajnoka, Berki Mazsi, a Sztárbox női bajnoka és Istenes Bence képviseli. A versenyzők felkészülését a HELL ENERGY Promotion Kft. 15-15 millió forinttal segíti, ami valóban szép összeg, ám a hírek szerint van olyan, akinek ez sem volt elég jó ajánlat – jegyzi meg a lap.

Ugyanis a Sztárboxban győzedelmeskedő Molnár Áronnal nem sikerült megállapodásra jutniuk a szervezőknek, így a ringben szintén kiválóan teljesítő Istenes Bence képviseli Magyarországot középsúlyban a nemzetközi bokszversenyen – emeli ki a Blikk. Mint azt korábban megírtuk, a Sztárbox 2023-as évada egy villámgyors kiütéssel ért véget, amit Rácz Jenő szenvedett el Molnár Áron ellen.

Utóbbi kijelentette: Rácz Jenő kőkemény ellenfél volt. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy Kovács Kokó István szerint Istenes Bence és Schobert Norbi Jr. meccse a Sztárboxban kellően színvonalas volt, egy profi gálára is befért volna. Dobos Evelin pedig úgy üzent Berki Mazsinak a döntőt követően, hogy legyen büszke magára, ugyanakkor tény, hogy mindketten kitettek magukért.