Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Dobos Evelin Berki Mazsinak: „Legyél büszke magadra”

Dobos Evelin is üzent Berki Mazsinak a Sztárbox döntőjét követően, aminek az ideje alatt a csajok igencsak kitettek magukért.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Kiss László

Szerkesztő

A Sztárbox nézői örülhetnek, mert Szujó Zoltán bejelentette az RTL döntését, miszerint lesz folytatás. Jövőre újra lesznek bokszmeccsek a sztárok között, és ki tudja, talán visszatérőket is láthatunk, többek között Istenes Bencével, aki megérdemelne egy újabb évadot, már csak a show miatt is, amit csinált, egyértelműen az ő meccsére voltak a legtöbben kíváncsiak.

Ugyan Rácz Jenő legyőzte Bencét, arra senki sem számított, hogy A Konyhafőnök sztárja már az első menet elején padlóra kerül. Beszüntették a mérkőzést, nem akartak kockáztatni, mert Molnár Áron ütéseinek csúnya vége lehetett volna, talán egy profi meccsen más döntés születik, de ezt már nem tudhatjuk meg, Jenő vereséget szenvedett a döntőben. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Árpa Attilát Brasch Bence ütötte ki, ott sem folytatódhatott a meccs, mivel a bíró úgy ítélte meg, hogy veszélyes lenne zöld jelzést adnia. Árpa azonban még ment volna, vitte előre a szíve, de így is dicséretet érdemel, akárcsak minden résztvevő, kezdve a női mezőnnyel, akik összességében még jobb teljesítményt is nyújtottak.

Berki Mazsi ugyan megnyerte a döntőt Dobos Evelin ellen, a vártnál nehezebb csatában volt része. „Állatnak” nevezte Evelint, aki nem hagyta magát, jól állta az ütéseket, és nála boldogabb. Akár még győzhetett is volna, ki tudja, mire képes, ha nem betegszik meg, és van mögötte egy olyan komolyabb sportmúlt, mint Mazsinál.

„Szerintem nincsen nálam boldogabb második helyezett. Nagyon hálás vagyok ennek a műsornak és sportnak, hogy annyi mindent kaptam és nyertem, hogy őszintén boldog vagyok és örülök annak, amit elértünk és megtapasztaltam, milyen az, amikor a kezemet a magasba emelik.” Evelin azt is megemlítette, hogy tudja, min ment keresztül Mazsi, akit továbbra is kedvel, gratulál neki.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.

Nagy rangadót rendeznek vasárnap délután az Európa-bajnokságon

Azok, akik egy igazán jó mérkőzésre vágynak, semmiképpen nem hagyják ki a Lengyelország-Hollandia mérkőzést az Európa-bajnokságon.