Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,19 Ft
Euró
392,24 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
57,222 $

Videón Árpa Attila kiütése Brasch Bence ellen a Sztárbox fináléjából

Árpa Attila az esélytelenek nyugalmával léphetett ringbe Brasch Bence ellen a Sztárbox döntőjében, ami nem tartott sokáig.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Szujó Zoltán hamar lerántotta a leplet a nagy hírről, miszerint 2024-ben is lesz Sztárbox. Egyelőre ugyan nem közöltek részleteket, azt már tudni, hogy sok sztár szeretne megküzdeni egymással a következő évadban. Többek között Schobert Lara, Schobert Norbi legnagyobb gyermeke is ott akar lenni a ringben jövőre, hogy bokszolhasson.

Berki Mazsi ezt már megtehette, és ha már megtette, egészen a döntőig menetelt, ahol Dobos Evelin volt az ellenfele. Evelin ringbe lépése sokáig kérdéses volt egy vírusfertőzés miatt, végül azonban vállalni tudta a finálét. Nála boldogabb második helyezett nem volt, Mazsi pedig boldog volt, hogy megnyerhette a döntőt. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Rácz Jenő veresége már sokkal egyértelműbb volt, gyakorlatilag a bevonulása hosszabb ideig tartott, mint a meccse. Sokan csalódtak emiatt, nemigazán számíthattunk arra, hogy másodperceken belül kiütik a chefet, de így lett. Molnár Áron messze határozottabbnak és eltökéltebbnek tűnt, ide-oda ugrált, dolgozott benne az adrenalin.

Ezek után meglepetés, hogy Árpa Attila tovább bírta, mint Jenő, akit favoritként tarthattak számon. A színész többszörösen hátrányban volt Brasch Bencével szemben, aki 7 éves bokszmúlttal szállhatott ringbe, így érdekesebb lett volna egy olyan döntőt látni, amiben Molnár Áron az ellenfele, talán más végeredmény születik.

Ezt már soha nem tudjuk meg, de azt igen, hogy Árpa Attila a kiütéses veresége ellenére is jókedvű maradt. Gyorsan gratulált az ellenfelének, és legbelül ő is tudhatta, számára az igazán fair meccs a Pintér Tenya elleni volt, amit megnyert. Itt nemigazán volt esélye, viszont kitartott a második menetig, majd jött az eldőlés, amikor majdnem kiesett a ringből.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.