Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

Kokó szerint Istenen Bence és Schobert Norbi Jr. meccse egy profi gálára is befért volna

Kovács Kokó István szerint Istenes Bence és Schobert Norbi Jr. meccse a Sztárboxban kellően színvonalas volt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég derült ki, hogy Schobert Lara is szeretne elindulni a Sztárbox következő évadában, sok más sztárhoz hasonlóan. Már most olyan sokan vennének részt az eseményen, hogy valószínűleg egy messze nagyobb mezőnyt állíthatnának össze.

Istenes Bence és Rácz Jenő elődöntős meccsét várják a legtöbben. Jenő nagyon csalódott Bencében, megvan róla a véleménye, így a ringen kívül sem lesz közöttük barátság, emiatt várhatóan még keményebb ütéseket adnak majd egymásnak. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Bence válasza sem váratott sokat magára, addig Kovács Kokó István szakértőként pláne érintett a meccsekben. Izgatottan várja a legendás bokszoló a folytatást, ami több mint érdekesnek ígérkezik.

Kokó szerint volt pár jó meccs

Az eddig látott mérkőzések közül melyik állt legközelebb egy profi ökölvívó meccshez? – tette fel az rtl.hu a kérdést Kokónak. „Brasch Bence nagyon magabiztos volt, szépen lemenedzselte KKevin ellen a meccset, a felütését tanítani lehet. Az elején mindenkit sokkolt Árpa Attila és Molnár Áron megmozdulása, ütőereje, dinamikája, agresszivitása, és ahogy már mondtam, az Istenes Bence–Schobert Norbi mérkőzés befért volna egy profi gálára is.”

„A lányoknál Berki Mazsi és Dobos Evelin teljesítménye nagyon impresszív volt, de azt lehet mondani, hogy szinte mindenki meg tudta mutatni, mit tanult a bokszról. Ám most jön a lényeg, ez még csak a bemelegítés volt.”

„Már lekerült a versenyzőkről az a teher, hogy még soha életükben nem mérkőztek, nem voltak a szorítóban ellenféllel szemben. Van, akit a lámpaláz motivál és még erősebb lesz tőle, valakit pedig lebénít.”

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.