Rácz Jenő menyasszonya évekkel ezelőtt egy bántalmazó párkapcsolatban is élt

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerencsére Jenő teljesen más, és minden szempontból nagyon megbecsüli a menyasszonyát, akivel már a közös családját tervezi.

Minden nő életében lehet legalább egy olyan kapcsolat, ami bizonyos törést okozhatott. Sokszor ezek bántalmazó párkapcsolatok, és fontos megjegyezni, hogy egy nőt nemcsak fizikailag érhet bántalmazás, hanem lelkileg is.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Néhány esetben ezek a lelki sérülések sokkal súlyosabbak és igen komoly hatással vannak. Az adott férfi fel sem fogja, hogy mit követ el ezzel, és egy egész életet is tönkretehet. Rácz Jenő szerelmének is volt része bántalmazó párkapcsolatban.

A mindig csinos, mosolygós és cuki Gyuricza Dóri az Instagram oldalán elárulta, hogy voltak idők, amikor nem mindig figyelt a testi-szellemi egészségére, aminek meg is fizette az árát. Ismét nagyon őszinte szavakat fogalmazott meg, és mesélte el azt az időszakát, ami távolról sem volt olyan, mint a jelenlegi.

„Nem… Átlagos önpusztító életet éltem, mint majdnem mindenki… cigi, buli, alkohol, bántalmazó párkapcsolat, közben, annyi munka, hogy a metrón aludtam…” – árulta el Dóri, aki mindig igyekszik végtelenül őszintén válaszolni, és ez is becsülendő benne. Ha valakit, akkor őt biztosan érdemes követni a közösségi médiában.

Istenes Bence az új Audijával, nagyon penge a gép

„Nyilván ebből kifolyólag betegségek, veszekedések… én meg ettem a hülyét, hogy nem értem, miért épül le a szervezetem. Hála istennek eljött az a pont, amikor eldöntöttem, hogy elég!” – tette hozzá Jenő csodálatos menyasszonya, aki nagyon hálás a testvérének, mert mindig segít neki.