Álomszerű fotók Rácz Jenőékről, Rubint Réka sem hagyta szó nélkül a felvételeket

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
not image

Hujber Dávid

2022. június 11. - 12:39

Rubint Réka, a család barátja is hozzászólt a fotókhoz, őt is lenyűgözték ezek a felvételek, amik Rácz Jenőről, a feleségéről és a kislányáról jelentek meg.

Rácz Jenőnek nagyon régi álma vált valóra azzal, hogy édesapa lett, tudatosan készült erre a szerepre. Egy ideje szeretett volna már családot, de az élet úgy hozta, hogy sokáig nem találkozhatott az igazival.

Jenő mindenképpen egy olyan nőtől szeretett volna gyermeket, akit őszintén tud szeretni, feltétel nélkül, és visszafelé is ugyanezt kapja meg. Arra talán még ő sem számított, hogy élete szerelmével épp A Konyhafőnökben fog találkozni.

Miután Dóri kiesett a versenyből, randizni kezdtek, a randikat pedig komoly kapcsolat követte, majd jöhetett az eljegyzés, az esküvő és a gyerekvállalás. Időközben megszületett a kislányuk, a kis Kamilla, akinek később szinte biztosan lesz testvére.

Metzker Viki legújabb bikinis videója egyenesen „szívrobbantó”

Dóri és Jenő úgy döntött, hogy más hírességekkel ellentétben megmutatják a gyereküket, és nem takargatják az arcát. Csodálatos fotók készültek róluk, rengeteg követőt, rajongót nyűgöztek le ezekkel a felvételekkel.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.