Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Metzker Viki legújabb bikinis videója egyenesen „szívrobbantó”

Fotó: Instagram/Metzker Viktória

Takács Petra

2022. június 9. - 19:56

Még a nők közül is sokan megemelik a szalmakalapjukat Metzker Viki előtt, aki valahogy mindig bombasztikusan szexi fotókat készít magáról.

Amikor valaki ennyire vadító és vonzó, nincs túl nehéz dolga, ráadásul Viki nagyon kreatív is, előszeretettel hozza lázba a követőit. Az egyik legszínesebb egyéniség, és ha ránézünk az Instagram oldalára, akkor ezt triplán meg tudjuk erősíteni.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Népszerűségre töretlen, olyannyira az, hogy rövidesen 255 ezer követője van, és nincs túl sok ember Magyarországon, aki elmondhatja ezt magáról. A többszörösen kitüntetett lemezlovas közben boldog, és immáron feleségként éli az életét.

Nemrég volt az esküvője, amiről fotókat is láthattunk. Más sztárokkal ellentétben igen hamar kaphattak felvételeket a rajongók, akik nagyon hálásak, akárcsak azért, hogy Viki a nászútját is aktív, nem is akármilyen módon.

Tóth Gabi felhőkarcoló lábakat villantott, nagyon penge formában van

Ha valaki az oldalára téved, biztosan ott ragad egy ideig, legyen az nő vagy férfi. Sokan irigykedve nézik a formáját, de ezért keményen megdolgozott, még bőven az esküvője előtt eldöntötte, hogy feljebb kapcsol.

Lapozó: 1 2