Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

Rácz Jenő A Konyhafőnök VIP-ban: „Én totál odavagyok érted” (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Dobos Evelin kimagaslóan képes teljesíteni, Rácz Jenő pedig odavan azért a teljesítményért, amit nyújt, így még a kisebb hibák felett is szemet tudott hunyni.

Evelin a kezdetek óta határozott, gyors és kreatív A Konyhafőnök VIP konyhájában. Ez pedig még sokat érhet számára a folytatásban, ha képes tartani a tempót, illetve továbbfejlődni, mert mindennek ez az alapja.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

Miközben Rácz Jenő és Járai Máté között igen komoly feszültség alakult ki, Evelin igyekezett a saját tempójában haladni, és nyugodtan. A higgadtsága az, ami lehetővé teszi számára, hogy kevesebb hibával dolgozzon.

Mindig érdekes látni, hogy mivel áll elő, mert többek között a tálaláshoz is van érzéke, és tudjuk jól, hogy az is mennyire fontos. Ráadásul legutóbb kapott egy hátráltatást Zsuzsktól, aki végül kiesett a versenyből.

Nyolc percen át pucolta Zámbó Krisztián kedvesének zöldségeit, ami nem hangzik hosszú időnek, de egy ilyen versenyben ez rengeteg. Kőkemény munkát végzett, és végül minden elemet sikerült kitálalnia, amivel lenyűgözte Jenőt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2