Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

A PSG új sportigazgatója nem fél szembeszállni Manszúr sejkkel

Fotó: Unsplash/Moahad Saqib

Bense Róbert

2022. június 19. - 22:59

Luis Campos meggyőzte a főnökét az edzőkérdésben.

Az elmúlt hetek egyik legfontosabb kérdése az európai klubfutballban a PSG leendő edzője körül forgott. Habár Mbappétól Macronig szinte mindenki Zidane-t várta volna a kispadra, mostanra biztossá vált, hogy nem ő lesz Pochettino utódja.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

Az argentint egyébként még hivatalosan el sem küldték a PSG-től, de mostanra gyakorlatilag már csak a hivatalos bejelentés maradt hátra, a menesztését követően pedig vélhetően a párizsiak új edzőjét is megnevezik.

Egybehangzó sajtóértesülések szerint az OGC Nice csapatának jelenlegi trénere, Christophe Galtier veszi át Pochettino helyét. Luis Campos álláspontja pedig érvényesült Manszúr sejkével szemben, amikor arról kellett dönteni, hogy ki irányítsa a továbbiakban a csapatot.

Campos ugyanakkor meglehetősen erős érvekkel rendelkezett, hiszen jól ismeri Galtier-t a Lille-nél töltött időszakából, amikor megnyerték a francia bajnokságot, és az sem mellékes, hogy kettejüknek jól ment a közös munka – számolt be róla a Fichajes.

Galtier és Campos a hírek szerint már az igazolásokat tervezik, az első kiszemelt pedig az a Renato Sanches lehet, aki szintén nem ismeretlen a szakemberek számára, hiszen ő is a Lille csapatát erősíti, a klubváltás viszont már biztosnak tűnik részéről. A Milan azonban az érte várt 20 millió euró helyett 15-öt ajánlott, így könnyen lehet, hogy a PSG lecsap rá egy vaskosabb összeggel.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.