Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

PSG Ogli: „Nagyon sok ember hirtelen a barátom akart lenni”

TÉMÁK:
#Bulvár #Celeb
Fotó: Instagram/Psgogli7
Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

PSG Ogli őszintén vallott a 2022-es évéről, aminek ideje alatt sokat tapasztalt és tanult, már olyan életet élhet, amilyet mindig is akart.

PSG Ogli egyre nagyobb médiakarriert fut be Magyarországon, köszönhetően az egyedi személyiségének, karakterének és stílusának. Az Instagramon már több mint 116 ezren követik, ami ugyancsak önmagáért beszél, és sokan rajonganak érte.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

A 2022-es esztendő hozott számára pár olyan időszakot, amikor tanulnia és tapasztalnia kellett. Ezek a tapasztalások azonban csak előrébb vitték, lelkileg és mentálisan is, jelenleg pedig nagyon elégedett az életével.

„Ez a 2022-es év nagyon érdekes egy év volt a számomra, mert nagyon sok ember hirtelen a barátom akart lenni… Én az elmúlt pár hónapban nagyon leszűrtem azt, hogy kikkel állok már szóba, és kikkel vagyok hajlandó találkozni, vagy akar csak egy telefonhívást ejteni (gondolom páran eszre is vettek magukat, hogy nem vagyok rajuk kíváncsi, legalábbis remélem)úgy érzem, hogy most kezdek el odáig elérni, hogy úgy élek, ahogy mindig is szerettem Volna.”

„Azok a barátaim, akiket azoknak is lehet mondani, olyan ruhákba járok, amilyenekben csak szeretnék, oda utazok, ahova akarok, és amikor csak úgy tartja kedvem….stb és hogy ez nagyképűség-e? Nem hinném, egyszerűen csak elértem azt, amit mindig is szerettem volna.”

„Ezzel azt szerettem volna mondani neked, hogy nagyon figyelj oda arra, hogy ne rontsd el az életedet egy rossz, lehúzós társaság miatt, te ennél sokkal több vagy!!! És küzdj azért, amit szeretsz, mert idővel vagy így, vagy úgy, de el fogod tudni érni!”

„És ne add fel soha az almaidat azért, mert a többiek azt mondjak, hogy úgyse leszel senki. Az egyik legjobb érzés az életben, amikor azzal a személlyel évekkel később találkozol az utcán és egy g*ci nagyot a szemebe nevetsz. Úgyhogy boldog új evet kívánok mindenkinek. Na csumi csumi.”

Még több bulvár: Britney Spears férje tagadja, hogy irányítaná a feleségét