Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Britney Spears férje tagadja, hogy irányítaná a feleségét

Fotó: Britney Spears amerikai énekesnő megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2015. augusztus 30-án. (MTI/EPA/Paul Buck)
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sam Asghari szerint ő egyáltalán nem avatkozik bele felesége magánéletébe, mert az énekesnőnek joga van szabadon hallatni a hangját.

A TMZ szerint egyre többször kerül elő a téma a közösségi médiában, mely szerint a táncművészként dolgozó Sam Asghari megpróbálja irányítani feleségét, Britney Spearst. Az erre utaló állítólagos bizonyíték az, hogy Spears az utóbbi időben rövid, zavaros kijelentéseket tett és olyan képeket posztolt, amiket már a rajongók is csak nehezen tudtak értelmezni.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Asghari szerint azonban mindez ostobaság, hiszen még csak az sem igazán foglalkoztatja, hogy mit esznek vacsorára. “Mindenki tudja, hogy milyen dolgok történtek a múltban, szóval megértem, hogy a rajongók aggódnak Britney-ért. Csak védeni próbálják őt”, mondta.

Korábban a People magazin is arról számolt be, hogy Britney Spears viselkedése némiképp gyanússá vált, példaként pedig azt hozták fel, amikor meztelen fotókat posztolt, melleit pedig csak egy virág ikon takarta.

Ez volt az a pillanat, amikor a rajongók egy része aggódni kezdett, más részük pedig támadást indított az énekesnő ellen, ám a kommentek alatt férje megvédte feleségét a sértő szavakkal szemben.

“Az egyetlen ember a világon, akit egy ilyen bejegyzés miatt bántanak, az a feleségem”, írta Asghari, aki később hozzátette, nem tetszik neki, hogy felesége meztelen fotókat oszt meg, de erre nincs ráhatása.

“Ki vagyok én, hogy irányítsak valakit, aki élete nagy részében mikroszkóp alatt állt és irányították?”, tette fel a kérdést Asghari, aki szerint feleségének joga van ahhoz, hogy szabadon elmondja a véleményét, és úgy viselkedjen, ahogy ő azt jónak tartja.