Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Paul Pogba inkább Párizs felé veszi az irányt?

Fotó: Paul Pogba, a Manchester United játékosa (k) távozik a pályáról, miután piros lapot kapott az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban a Liverpool ellen játszott mérkõzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2021. október 24-én. (MTI/AP/Rui Vieira)
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 2. - 09:28

A francia középpályás júniusban távozhat a Manchester Unitedtől, lehet, hogy végül Párizsban fog kikötni. 

2022-re előre tekintve úgy tűnik, hogy Paul Pogba lesz az egyik legnagyobb név az átigazolási időszakban, ahogy belépünk az új évbe. Valószínűleg nem fog hosszabbítani jelenlegi klubjával, viszont tud válogatni, ugyanis több európai topklub is megkereste.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Paul Pogba fejlődése és érettsége nyilvánvaló, máris a világ egyik legjobb középpályásáról beszélünk, akinek a játékra gyakorolt hatása több mint jelentős, a fizikuma és a technikai tudása pedig nagyon magas szintű. 

Paul Pogbát már a Juventusszal és a Real Madriddal is kapcsolatba hozták, és úgy tűnik, nem az Old Traffordon lesz a jövője, a Fichajes szerint azonban jelenleg minden jel arra mutat, hogy a következő szezontól a Paris Saint-Germainben lesz a helye.

A PSG-nek még mindig nagy szüksége van egy jó középpályásra, és az ország egyik legnagyobb tehetségének érkezése olyan lehetőség lehet, amit nehéz lenne visszautasítani.

Pogba egy olyan játékos, aki nulla költséggel igazi piaci lehetőség lenne, hiszen egy olyan focistáról van szó, aki hatalmas lövőerejével és kiváló fizikumával sokat hozhat annak a csapatnak a középpályájára, amelyik végül őt is a soraiban tudná szerepeltetni.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.