Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

A Real Madrid még mindig nem mondott le Pogbáról

A francia Paul Pogba a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Portugália - Franciaország mérkõzés végén a Puskás Arénában 2021. június 23-án. Portugália-Franciaország 2-2. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A francia középpályás szerződése 2022-ben jár le, és annak ellenére, hogy közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa szerződését a Uniteddel, továbbra is a Real Madrid látókörében van.

Paul Pogba hosszú évek óta a Real Madrid egyik nagy vágya, a klub pedig passzívan és aktívan is próbálta megszerezni a Manchester United francia játékosának szolgálatait, aki ismét karrierje kulcsfontosságú pillanata előtt áll, amikor is eldöntheti, hogy az Old Traffordon folytatja-e a pályafutását, vagy úgy dönt, hogy a Premier League-től távol próbál szerencsét.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

Ez a bizonytalanság Pogba jövőjével kapcsolatban arra késztette a Real Madridot, hogy ismét szerencsét próbáljon, és egy olyan aláírásról álmodik, amely minden eddiginél megvalósíthatóbbnak tűnik annak ellenére, hogy a pletykák szerint a 28 éves játékos úgy döntött, hogy meghosszabbítja szerződését a Manchester Uniteddel, amely 2022. június 30-án lejár írja a fichajes.net.

Raiola mint mindig, most is igyekszik majd a Manchester Uniteddel való hosszabbítás vagy a francia játékos távozásának jutalékával megtölteni a zsebét, lévén ez egy olyan buktató, amellyel a Real Madridnak ismét foglalkoznia kell, ha komolyan gondolják a francia játékos megszerzését, mely a nyáron akár valósággá is válhat.