Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Pap Dorci nemcsak táncol, énekel is (videó)

Fotó: Instagram/Baranya Dávid Official

Takács Petra

2022. október 30. - 15:34

Pap Dorci és Baranya Dávid egy nagyon érdekes és humoros játékot játszottak, ami leginkább a profi táncosnak ment.

Pap Dorci helyzete több mint érdekes a Dancing with the Stars harmadik évadában, mert igen váratlan volt a bemutatkozása. Még akkor is, ha rengeteg követője van, és az egyik legismertebb játékosa az Exatlon Hungary-nek.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Dorci nagy örömmel vágott neki a kalandnak, majd súlyos sérülést szenvedett a partnere. Kisebb csoda, hogy életben maradt, de mivel a keze egy időre használhatatlanná vált, és nem épülhetett fel a kezdésre, új táncost kellett keresnie a TV2-nek.

Végül Baranya Dávid lett a befutó, aki korábban már szerepelt a műsorban, és hamar felvette a ritmust Dorcival. Az első élő adásban nem úgy sikerül a táncuk, mint azt szerették volna, mert a zsűri és a nézők egy része sem ájult el a produkciótól.

Nem kevés kritikát kapott Dorci, sokan szerették volna, hogy kiessen, ami nem esett jól neki. A második héten már bizonyította, hogy a legjobbak között a helye, akárcsak egy héttel később, és a negyedik élő show-ban is bizonyítottak.

Még mielőtt megtartották volna a főpróbát, egy érdekes zenés játékban vettek részt. Ennek ideje alatt énekelni is hallhattuk Dorcit, aki nagyon jól érezte magát, de Dávid még jobban, és egyikőjüknek sem volt rossz hangja.

Varga Viktor megkérdezte, megnézze-e Gyenesei Leila bimbóit (videó)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.