Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Palvin Barbi nem véletlenül a világ egyik legszebb nője (fotók)

Palvin Barbi nemcsak a modellek világában emelkedik ki, hanem általánosságban is, egy nagyon szép és természetes tehetség.

Fotó: Palvin Barbara modell az Irgendwann werden wir uns alles erzählen című film vetítésére érkezik a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2023. február 17-én. MTI/EPA/Clemens Bilan
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire büszkék vagyunk Palvin Barbira, aki egy ideje feleségnek is mondhatja magát. Nagyon különleges volt a sztárpáros esküvője, amit még Barbi nagy jubileuma előtt rendeztek meg.

Rendkívül különleges és egyedi ruhát viselt a világhírű modell, aki október 8-án ünnepeli 30. születésnapját. Gyorsan elröppent ez a három évtized, viszont az több mint tartalmas volt Barbi számára. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Rövid idő alatt világhírű modell vált belőle, és a legszebb nők között tartják számon. Egy nagyon különleges személyiség, karakter, ami egyértelműen átjön a róla készült fotókon, joggal lehetünk rá büszkék.

Nyilván mondhatják azt, hogy elfogultak vagyunk, de sok más nemzet is hasonlóan nyilatkozik a magyar modellről. Nem mellesleg sok millióan követik az Instagram oldalán, ami megint csak beszédes.

Barbi úgy mutat a fotókon, mint csak nagyon kevesen, és ebben rejlik a titka. Nemcsak egyszerűen szép, hanem minden extra érték megvan benne ahhoz, hogy ott legyen a topmezőnyben.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.