Összefoglaló videón a Liverpool őrült meccse az újonc Brentford ellen

Fotó: Twitter/Liverpool FC
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 26. - 16:57

Sokan, sokat bukhattak ezen a mérkőzésen, mert a Klopp csapata nem várt ellenállásba ütközött, és még ki is kaphattak volna.

A Premier League hozza a kötelezőt, ezen a hétvégén is több olyan eredmény született, amire nem mertünk volna fogadni nagyobb összeggel. A Liverpool rajongói közül sokan pezsgőt bontottak és jókat nevettek, amikor az örök rivális Manchester United nem tudott nyerni az Aston Villa ellen az Old Traffordon.

A „Vörös Ördögök” rengeteg helyeztet alakítottak ki, de még a büntetőt sem tudták értékesíteni. Az Aston Villa pedig kihasználta az egyik helyzetét, és három ponttal tért haza, ami hosszú távon nagyon sokba kerülhet a rekordernek.

A Liverpool rajongói sokáig nem élvezhették ezt, mert a Brentford nem engedte őket nyerni, ami szintén kellemetlen volt, mivel az egyik újoncról beszélünk. Őrült meccset játszottak egymással, és noha Salah begyűjtötte pályafutása 100. gólját a Liverpoolnál, nem tudott ennek igazán örülni.

Kezdődött minden azzal, hogy Pinnock a 27. percben beköszönt, és megszerezték a vezetést. Már akkor nagyot nyelhettek a liverpooliak, de Jota pár perccel később egyenlített. Sőt. Salah az 54-ben előnyhöz juttatta csapatát, és úgy tűnt, minden sínen van.

Látványos összefoglaló videón a Manchesterben City nagy győzelme a Chelsea ellen

Janelt a 63. percben rondított bele a képbe, és ez megint egy gyors gólváltást jelentett, mivel Jones a 67-ben 3-2-re módosította az állást. Az utolsó szó az újoncé volt, a 82. percben Wissa állította be a végeredményt.

A fordulatos és őrült mérkőzésről készült összefoglaló videót ezen a linken keresztül érhetitek el, tekinthetitek meg.