Látványos összefoglaló videón a Manchesterben City nagy győzelme a Chelsea ellen

Fotó: Twitter/Manchester City
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 26. - 12:23

5 perces összefoglaló videó a Manchester City győzelméről a Chelsea ellen, amivel a rangadókat tekintve lépéselőnybe kerültek, és kijavították a kezdeti megingást.

Nem úgy kezdte a szezont a Manchester City, mint azt várták a szakértők és a rajongók. Hiába a nagyon erős sztárkeret, becsúszott pár gyengébb eredmény, de azt nem lehet mondani, hogy Guardiola nyomás alá került volna.

A szezon hosszú, és ezzel az edző is tisztában van, akárcsak azzal, hogy a riválisok is bukhatnak pontokat. Ezt már a szombati napon megtették, aminek nagyon örülhet a címvédő, mert ezzel lépéselőnybe került a rangadókat tekintve.

A Manchester United sokkoló vereséget szenvedett hazai pályán az Aston Villa ellen. A sok kihagyott helyzet és büntető miatt még csak pontot sem tudtak szerezni az Old Traffordon, ami igazi blama volt számukra.

A Liverpool sem volt a helyzet magaslatán, ők azonban legalább gyűjtöttek egy pontot, bár ennek nemigazán tudtak örülni. Az újonc Brentford odahaza izzasztotta meg Klopp csapatát, akik háromszor is megszerezték a vezetést, mégis 3-3 lett a vége.

A Manchester City az egyik legjobban várt rangadóját játszotta szombat délután a Chelsea otthonában, ahol mindössze egy gól született, mely végül három pontot ért. G. Jesus J. Cancelo passzát váltotta gólra az 53. percben.

Kiderült, hol akar visszavonulni Cristiano Ronaldo, saját fia edzője lehet

Erre a linkre kattintva elérhetitek a mérkőzés hivatalos összefoglaló videóját, ami tartalmaz pár látványos és izgalmas jelenetet. A bajnokságot még mindig a Liverpool vezeti 14 ponttal a 13 pontos Manchester City és a szintén 13 egységet számláló Chelsea, Manchester United, Everton előtt.