Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Összefoglaló videón az AC Milan nagy győzelme a PSG ellen

Az AC Milan kiváló játékkal győzte le a PSG-t, akik hiába voltak papíron sokkal erősebbek, nehezen tudták feltartóztatni az olaszokat.

Fotó: EPA/MATTEO BAZZI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megérte figyelemmel követni a keddi eseményeket a Bajnokok Ligájában, végig jól szórakozhattunk. Meglepő eredmények is születtek az aktuális napon, és a Barcelona idegenbeli veresége megint rámutatott arra, hogy a BL-ben bármi megeshet.

A Newcastle pedig a Dortmund otthonában kapott ki, amivel igen nehéz helyzetbe kerültek. Nemrég az eddig veretlen Arsenalt is legyőzték, most pedig még csak gólt sem tudtak szerezni a németek ellen. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

A nap legjobban várt mérkőzésén a Milan és a PSG feszült egymásnak, ami az elmúlt évek egyik legjobb meccsét hozta. Az olaszok ugyan hátrányba kerültek, nem adták fel, és nem sokkal később egy parádés mozdulattal kiegyenlítettek.

Mindkét oldalon záporoztak a helyzetek, kapufát is láthattunk, akárcsak nagy védéseket. Donnarumma folyamatosan kapta a magáét a korábbi csapatának szurkolóitól, viszont ez nem volt hatással a teljesítményére.

Az M4 Sport élőben közvetítette az eseményeket, és a csatorna már el is készítette az összefoglaló videót. Nagyszerű mérkőzésen vagyunk túl, és a csoport igen szorossá vált a Milan feltámadásával, akiknek még mindig van esélyük továbbjutni a borzalmas kezdés után.

A hosszabbításban fordított Liverpool vezeti a bajnokságot az Arsenal előtt

A Liverpool nem játszott túlzottan jól a Crystal Palace ellen, mégis fordítani tudtak.