Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,117 $

Orbán a 13. havi nyugdíjról: „Visszaadtuk, amit a baloldali kormányok elvettek”

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a február 9-én kezdődő uniós csúcstalálkozó előkészítéseként közös videókonferencián vesz részt a lengyel, a belga, a finn és a máltai kormányfővel, a bolgár államfővel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével Sopronban 2023. február 7-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök is mondott pár szót az érkező dupla nyugdíjról, ami sokak számára jelent jó hírt.

Magyarország kormánya továbbra sem engedte el a nyugdíjasok kezét, folyamatosan növeli a nyugdíjakat, és ahol tud, extra összeget ad nekik. Ezekben a nehéz időkben nagy szükség is van erre, hiszen az infláció még mindig magas.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Várhatóan hamarosan tetőzni fognak számok, majd azok egyre lejjebb mennek. A kormány számos intézkedést tett ennek érdekében, és azt várják, hogy hamarosan ezeknek érezhető hatásuk lesz.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, aki ezen a héten maratoni kormányülést tart Sopronban, remek hírekkel szolgált a nyugdíjasoknak. Érkezik ugyanis a megemelt nyugdíj, illetve a 13. havi juttatás.

„Idős honfitársaink a napokban a megemelt nyugdíj mellett kézhez kapják a 13. havi nyugdíjat is. Visszaadtuk, amit a baloldali kormányok elvettek!” – írta a posztjában Orbán Viktor miniszterelnök szerda reggel.