Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés (fotóval)

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) a háromnapos stratégiai kormányülés első napján a sopronbánfalvi kolostorban 2023. február 6-án. Balról Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor vezetésével kezdetét vette a soproni stratégiai kormányülés, mely napokon át fog tartani, amit Kormányinfó követ.

Napokkal ezelőtt derült ki, hogy Orbán Viktor ismét kormányülést tart, de ezúttal egy stratégiai kormányülésről van szó Sopronban, ami több napon át tart. Ez lehetővé teszi, hogy még több mindent beszéljenek át a kormánytagok, és várhatóan számos döntés fog születni a következő órákban.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Időközben kezdetét vette a kormányülés a soproni helyszínen, ahonnan fotók is napvilágot láttak. Az ülés nem nyílt, azon a kormánytagok vehetnek részt a miniszterekkel, később pedig Kormányinfó következik, ismertetvén a döntéseket.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (szemben j4) a háromnapos stratégiai kormányülés első napján a sopronbánfalvi kolostorban 2023. február 6-án. A kormányfő mellett Nagy István agrárminiszter (j), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (j2), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (j3), Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója (j5), Pintér Sándor belügyminiszter (j6), Varga Mihály pénzügyminiszter (j7) és Lázár János építési és közlekedési miniszter (j8). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán