Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Oldalnézetből Rita Ora formás keblei (fotók)

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rita Ora láthatóan nagyon jól érzi magát, és a 2022-es év is emlékezetes marad számára, számos szexi fotóval a háta mögött.

A világsztárok amiatt is különlegesek, mert mind más és más karakterek. Nemigazán lehet összehasonlítani őket, hiszen igyekeznek kitűnni a tömegből, és érvényesíteni az egyéniségüket odakint.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Ugyanakkor az is tény, hogy világsztárnak lenni teher, amit nem mindenki kezel jól. Vannak, akik emiatt idő előtt távoznak az élők sorából, vagy egyszerűen nem boldogok, és azt kívánják, bárcsak átlagos életet élhetnének.

Emiatt is fontos, hogy mindig legyen legalább egy stabil ember a hírességek között, aki segít. A családi háttér is nagyon fontos, de nem árt egy igazi szakember, aki időről időre megmutatja a helyes irányt.

Vannak, akiknek ez rutinszerűen megy, és jól kezelik a különböző helyzeteket. Rita Ora talán ebbe a csoportba tartozik, és nemigazán vesz tudomást arról, amikor egyesek támadják a közösségi médián keresztül.

Most is szexi tartalommal üzent egy csodálatos helyszínről, egy még látványosabb formában és vonalakkal. A rajongók imádják, amikor kicsivel többet láthatnak a sztárjukból, aki fotómodellként is nagyot megy.

Még több bulvár: Szállingóznak a szexi bikinis fotók Vasvári Vivienről