Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Szállingóznak a szexi bikinis fotók Vasvári Vivienről

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien láthatóan nagyon jól érzi magát a paradicsomi környezetben, ahol gyakorlatilag minden más.

Sok különböző hely létezik a Földön, amit érdemes meglátogatnunk, akár hosszabb időre. Számtalan sziget, város és falu teheti különlegessé az életünket, miközben kultúrákat ismerünk meg.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Az ember nem azért jött a világra, hogy egy helyben maradjon, nagyon fontos, hogy újabb és újabb dolgokat fedezzünk fel. Ezen felfedezések által különböző szintekre juthatunk el, ahol ezelőtt nem jártunk.

Mindennek megvan az oka, semmi sem történik véletlenül, de amikor ezeken a csodálatos helyeken járunk, megnyugszik a lelkünk. Vasvári Vivien is imád utazni, mondhatni az egyik hobbija, és kevés olyan dolog van, ami ennyi élményt képes adni az embernek.

Az utazások alkalmával olyan emlékeket gyűjthetünk, amiket örökre magunkban hordozunk. Legyünk bármilyen fiatalok, ezek mind hatással vannak ránk, és szeretjük átélni a különleges pillanatokat.

Vivien ezt stílusosan teszi, miközben beszámol az útjairól, hol fotók, hol pedig videók formájában. Időközben újabb bikinis felvételek jelentek meg róla, amiket nehéz lesz felülmúlni, mert valóban nagyon látványosak.

Még több bulvár: Gáspár Győzőék különleges karácsonya (fotók)