Dollár
388,76 Ft
Euró
409,67 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
16,996 $

Nyerő Páros: kiesett az egyik legizgalmasabb páros, nincs tovább

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 30. - 22:50

Eljött a nap, aminek a végén újabb párosnak kellett távoznia a Nyerő Páros villájából, nem folytathatják tovább az izgalmas és látványos játékot.

A nagyon balhés estét követően meglepően nyugodtan indult a reggel, Béciék és Enikőék kifejezetten kedvesen köszöntötték egymást, ami a jobb hírek közé tartozott, legalább nem volt vita.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

A tegnap valószínűleg sokat kivett belőlük, és inkább arra koncentráltak, hogy a lehető legjobban teljesítsenek, mert bárki veszélyben érezhette magát. Pamela és Bence célja csak annyi volt, hogy ne övék legyen a legrosszabb idő, így ő maguk használhatják a dupla szavazati jogukat.

Nyilván a céljuk az volt, hogy kitegyék Szabiékat, így közel sem volt mindegy, hogy milyen időt futnak. Egy memóriajátékban vettek részt a párok, ami egyúttal fizikálisan is megerőltető volt a sok pakolás miatt.

A játékban Patrik és Betti teljesített a legrosszabbul, pedig akár a legjobbak is lehettek volna, de perceket veszítettek egy kis hibával, amiből nagy lett. Megrázó pillanat volt számukra, hogy Szabiékkal kerültek a veszélyzónába, miután Daniék nyertek, mert máskülönben a pénz miatt ők lettek volna a másik páros.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2