Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
369,25 Ft
Font
428,57 Ft
Bitcoin
25,787 $

Muri Enikő és Tóth Szabolcs külön töltik a szentestét, csak később ünnepelnek együtt

Egymásnak legtöbbször élményt ajándékoznak, de az énekesnő kézzel készült meglepetésekkel is szeret kedveskedni a családnak, és ez idén sem lesz másként.

Nyerő Páros: a pillanat, amikor Megyeri Csilla és Zsolti megnyeri a milliókat (videó)

Törőcsik Daninak és Bíró Beának be kellett érnie egy második hellyel, addig Megyeri Csilla és Zsolti milliókat vihetett haza.

Nyerő Páros: így adta fel Muri Enikő és Tóth Szabi a döntőben a játékot (videó)

Muri Enikő kevesebb mint 30 percet bírt a hideg víz alatt, és úgy döntött, hogy nem kockáztat, noha Tóth Szabi még bőven bírta volna.

Nyerő Páros: Muri Enikő nagyon furcsát álmodott a döntő előtt

Muri Enikő meglehetősen furcsát álmodott, addig Törőcsik Dani utánozni kezdte az ágyban a szerelmét, Bíró Beát.

Nyerő Páros: kiderült, melyik páros nyerte a nagy finálét

Három páros volt ott a döntőben, de a nagy fináléba csak négyen juthattak be, méghozzá egy igen kemény feladatot követően.

További Hírek

Nyerő Páros: ez most nagyon-nagyon kemény menet lesz (videó)

Eljött a nap, a finálé napja, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a versenyben maradt három párosnak olyasvalamit kell kiállnia, amit azelőtt soha.

Nyerő Páros: kiesett egy újabb páros, megvan a TOP-3 a fináléra

Lezajlott az utolsó szimpátiaszavazás a Nyerő Páros 2022-es évadában, ami egyúttal azt is jelenti, hogy megvan az a három páros, akik ráfordulhatnak a fináléra.

Muri Enikő szerint Megyeri Csilláék egy kupis pár: „Hát a pofám leszakad”

Nagyon rosszul esett Muri Enikőnek és Tóth Szabinak, amiért Megyeri Csilla őket nevezte meg a legrendetlenebb párosnak a Nyerő Párosban.

Nyerő Páros: Megyeri Csilla 60 fokon akarta kimosni a ruháit, Dani szerint sosem mos

Megyeri Csilla elmondása szerint sosem mos 30 fokon, legutóbb 60 fokon akart mosni, aminek hallatán Tóth Szabi és Törőcsik Dani szemei is kikerekedtek.

Nyerő Páros: Muri Enikő sírva fél attól, hogy rámegy erre a kapcsolatuk

Muri Enikő elismerte, tart attól, hogy erre rámegy a kapcsolatuk Tóth Szabival, mert az elmúlt napjaik vitákkal volt teli a rosszabbul sikerült játékok miatt a Nyerő Párosban.

Muri Enikőék újabb balhéja a Nyerő Párosban: „Világfájdalom vagy” (videó)

Muri Enikő megint kiakadt, immáron sokadszorra, amivel csak még inkább megosztóbbá válhat a Nyerő Párosban, miközben a párja, Tóth Szabi sem értette őt.

Nyerő Páros: Hódi Pamela már nem tud mit kezdeni Muri Enikőékkel

Igazán nem is akar, nincs meg közöttük az összhang, de az látszik, hogy leginkább itt Muri Enikőnek és Hódi Pamelának van gondja egymással.

Nyerő Páros: Hódi Pamela férje elismerte, napokon át dolgozott Muri Enikőék kiesésén

Most azonban jött egy „pofon”, mert Muri Enikő és Tóth Szabi visszatértek, aminek nyilván nem örült a nagy duó, kicsit sem.

Nyerő Páros: megvannak az új kiesők, távozniuk kellett a villából

Eljött az a nap, ami mindent megváltoztatott a Nyerő Párosban, ráadásul drámai módon, miközben visszatért egy korábban kiesett páros, egy másik pedig távozott.

Nyerő Páros: nagyon rossz hírt kapott Hódi Pamela

Hódi Pamela számára a lehető legrosszabb forgatókönyv valósult meg, minden az arcára volt írva, és ezzel egy új helyzet alakult ki a Nyerő Párosban.