Clouds
21 Budapest
Dollár
354,15 Ft
Euró
385,98 Ft
Font
432,86 Ft
Bitcoin
23,611 $

Muri Enikő és Tóth Szabolcs külön töltik a szentestét, csak később ünnepelnek együtt

Fotó: Instagram/Muri Enikő
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egymásnak legtöbbször élményt ajándékoznak, de az énekesnő kézzel készült meglepetésekkel is szeret kedveskedni a családnak, és ez idén sem lesz másként.

Muri Enikő és párja, Tóth Szabolcs a Fókusz legutóbbi adásában mesélt a karácsonyi terveikről, s ennek során megosztották, hogy a szentestét külön fogják tölteni, 25-étől viszont együtt ünnepelnek majd az énekesnő szüleinél Nyíregyházán.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

„Az Enciéknél a nagy karácsony valahogy úgy telik, hogy mindenki zizeg, mindenki pörög, mindenki kínál mindenkit valamivel. És így ülsz, már teljesen felfújódva, dobálod a szódabikarbonát, és próbálsz nagyon kedvesen visszautasítani minden egyes falatot, meg minden egyes pálinkát”

– mondta Szabolcs.

A zenész ezt követően arra utalt, szereti jó előre beszerezni a karácsonyi ajándékokat, és már augusztus környékén elkezd odafigyelni arra, hogy ki mire vágyna a legjobban, az énekesnő viszont azt állítja, ő inkább kapkodós ezen a téren – számolt be a 24.hu

Egymásnak legtöbbször élményt ajándékoznak, Enikő pedig hozzátette, hogy ő elsősorban kézzel készült meglepetésekkel szeret készülni a családnak, és ez idén sem lesz másként, mert néhány rokonnak ilyen ajándékkal készül.

Szabolcs azt is elmondta, hogy az ünnepekről mindig a mézeskalács és a fenyőfa illata jut eszébe, míg az énekesnő főként azt szereti a karácsonyban, hogy béke és nyugalom veszi körül őket, valamint azt, hogy együtt van a család, mert ilyenkor jól kipletykálhatják a dolgokat.