Dollár
434,75 Ft
Euró
420,22 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
19,366 $

Nyerő Páros: Megyeri Csilla terhességi tesztje (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 22. - 19:10

Megyeri Csilla erősen gyanakodni kezdett, és mivel nem bírta magában tartani a dolgot úgy döntött, hogy beszél Hódi Pamelával.

Egyelőre nagyon gyorsan zajlanak az események a Nyerő Páros új szezonjában, sorra jönnek a meglepetések. Az első napon például igencsak sokkoló volt, hogy Détár Enikőék egy nem várt egészségügyi probléma miatt távoztak.

Noha csak pár nap telt el, rengeteg minden történt, például Megyeri Csilla és párja, Zsolti között volt egy igen nagy veszekedés. Muri Enikőék közelről tapasztalhatták meg azt, milyen, amikor egy „olaszos” pár veszekszik.

Közel 10 éve vannak együtt, így már jól ismerhetik egymást, és hamar kibékültek. Sőt, Zsoltinak volt egy mély vallomása a többiek előtt, addig Csilla azt szeretné, hogy a párja változtasson a stílusán.

Arra azonban nem számíthattunk, hogy Csilla még terhességi tesztet is fog csinálni. Elmondása szerint nem ez volt az első ilyen alkalom, de nyilván a Nyerő Párosban igen, mert úgy érezte, talán most jött el az idő.

Hódi Pamela volt vele odabent a fürdőszobában, mindketten nagyon izgultak, hogy vajon mi lesz a teszt végeredménye. Még a nevek is szóba kerültek, majd eltelt pár perc, és közösen megnézték, hogy mit mutat a szerkezet.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.