Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,32 Ft
Euró
385,94 Ft
Font
451,43 Ft
Bitcoin
69,712 $

Schobert Norbi negyedik gyereket is szeretett volna Rubint Rékától

Rubint Réka őszintén beszélt arról, hogy lehetett volna egy negyedik gyermeke is, amit Schobert Norbi nagyon szeretett volna, ám erre ő akkor nemet mondott.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka ma már másképpen döntene, amiről a Mutasd magad! című műsor vendégeként beszélt. Sok érdekes témát érintettek a beszélgetés alatt, és természetesen szóba került a gyerekvállalás is. Réka szerencsés, mert mindhárom alkalommal könnyen esett teherbe, és három egészséges gyermeket hozott világra.

Egyetlen dolog van, amit sajnál, hogy végül nem vállalt egy negyedik gyermeket. Volt idő, amikor ez aktív téma volt a családban, ma már viszont talán túl késő, és sokkal inkább az unokák lehetnek a témák, hiszen Schobert Lara és Schobert Norbi Jr. is felnőtt, ráadásul komoly, érett kapcsolatban vannak, amire büszkék lehetnek ilyen fiatalon. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

„Egyetlenegy dolgot sajnálok, hogy nem vállaltam a negyediket, amire a férjem mindenáron rá akart beszélni, és akkor én azt mondtam, hogy hármat már szültem.” – idézte Rékát a 24.hu az interjúból. Ahogyan Réka fogalmazott, magának szült, tehát teljesen egyedül. „Magamnak szültem, tehát teljesen egyedül. Mondhatom azt, jó, nyilván, ott volt a Norbi, de nálunk maximálisan úgy állt fel a családi modell, hogy ő elment a mamutot levadászni, hazahúzni, én pedig otthon voltam a gyerekekkel.”

Elismeri, a harmadik gyerek, Zalán fogantatásakor volt benne egy hiányérzet, amire még mindig jól emlékszik. „Aztán a harmadiknál, Zalánnak a fogantatásakor volt bennem egy hiányérzet.” Két évvel azt követően, hogy Zalán is megszületett, Norbi jelezte a feleséget, szeretne egy negyedik gyermeket is.

Réka azonban erre nemet mondott, és azt mondta, kicsit önző lett ebben a kérdésben. Most már azt mondja, jó lett volna, ha egy negyedik gyermeket is világra hozhat, viszont reméli, pár év múlva elindul a kisunokáknak a sora. Ennek kapcsán jegyezte meg, szeretné a 8 fős étkezőasztalt 16 fősre cserélni, mert ha mindhárom gyereküknek lesznek gyermekeik, akkor hat unokája lehet. Ha pedig mindhárman három gyermeket vállalnak, rögtön kilenc fővel nő a család, és ezt imádná Réka.