Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Bellingham elsírta magát a Bayern München BL-kiejtése után (videó)

Jude Bellingham is meghatódott, amikor tudatosult benne, hogy ott van a Bajnokok Ligája döntőjében, és esélyt kaphat a legnagyobb európai trófea elhódítására.

...svg content...Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Jude Bellingham még mindig csak 20 éves, de már most történelmet írt a Real Madriddal. Hamar megszerezte az első spanyol bajnoki címét, noha csupán 2023 nyara óta játszik a spanyoloknál, akiknél középpályás létére gyártja úgy a gólokat, mintha csatár lenne.

Egy nagyon laza, trendi fiatal brit sztárról beszélünk, aki már 2019-ben a felnőttek között játszhatott Angliában. Egy évvel később az angol válogatottban is bemutatkozhatott, ahol szintén van pár gólja. A világ egyik legjobb játékosának tartják, és tény, a Real Madrid az elmúlt évtizedek egyik legjobb üzletét kötötte vele. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Június végén lesz 21 éves, és akár Európa-bajnok is lehet, de most kizárólag arra koncentrál, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját. Drámai módon jutott be a Real Madrid a döntőbe a Bayern München ellen, amit nagy ünneplés követett. Hatalmasat buliztak a Real játékosai a hazai közönség előtt, majd az öltözőben is folytatódott a parti.

Bellingham olyannyira meghatódott, hogy elsírta magát, miután tudatosult benne, hogy hamarosan Bajnokok Ligája döntőt játszhatnak. Ez egy újabb mérföldkő a pályafutásában, így nem meglepő, hogy ő sem bírta ki könnyek nélkül, pláne egy olyan fordítás után, amit megéltek a pályán a hajrában a Bayern ellen.