18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Saját feleségét és lányát kényszerítette prostitúcióra egy kecskeméti férfi

A férfi elvette feleségül unokahúgát, majd őt és annak lányát is prostitúcióra kényszerítette.

...svg content...Fotó: Unsplash/Carolina Heza
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint a kecskeméti férfi az unokahúgával élt házastársi kapcsolatban, majd lakhatási problémák miatt 2018-ban a férfi ismerősei bérlőként hozzájuk költöztek. A bérlők azonban később szakítottak, mire a pár férfi tagja elköltözött, az ismerős nő a házaspárral maradt.

Jövedelemkiegészítés céljából a vádlott hirdetést adott fel a feleségéről és az ismerős nőről készített, a nemi vágy felkeltésére alkalmas fényképekkel, a hirdetésre jelentkezőkkel pedig a férfi tartotta a kapcsolatot és ő határozta meg a szexuális szolgáltatások ellenértékét is, amit a kuncsaftok minden esetben neki fizettek ki. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Mint kiderült, a férfi nemcsak jelen volt az intim együttlétekkor, de még videót és fényképeket is készített azokról. A sértettek kezdetben önként vállalták mindezt, később azonban a sírva tiltakozó feleségének akarata ellenére is szexuális szolgáltatást kellett nyújtania. Eközben a feleség házasságon kívüli kapcsolatából született, nagykorú lánya is hozzájuk költözött az élettársával, ám az élettárs börtönbe vonult, a sodorható személyiségű fiatal nő pedig a munkahelyeit váltogatva, megélhetést biztosító, rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett.

Egzisztenciálisan kiszolgáltatott helyzetét felismerve és kihasználva a vádlott az utcára kerüléssel fenyegette meg a lányt, aki először nemet mondott a prostitúciós munkára. Ekkor azonban a férfi dühében tört-zúzott a házban, végül a sértett választási lehetőség hiányában 2020 nyarán vállalta, hogy az anyjával és a másik nővel prostitúciós tevékenységet végez. A fiatal nő néhány hónap múlva annak köszönhetően menekült meg a kilátástalan helyzetből, hogy az egyik visszatérő kuncsafttal szerelmi kapcsolatba került és külföldre távoztak.

A férfinak amiatt is felelnie kell, mert a világhálóról olyan videófelvételeket töltött le, amelyeken 12 év alatti gyermekek szerepelnek felnőttkorúakkal végzett szexuális cselekmény közben.

Az ügyészség a büntetett előéletű férfit az emberkereskedelem és kényszermunka többszörösen súlyosabban minősülő – rendszeres előny céljából, szexuális cselekmény végzése érdekében, a kiszolgáltatott helyzet kihasználásával rábírással és fenyegetéssel elkövetett – bűntettével, továbbá kerítés és gyermekpornográfia bűntettével vádolja. Az ügyészség vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy kedvezménnyel nem szabadulhat. A letartóztatásban lévő férfi bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.