18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

További Hírek

Milliókat kerestek a lányokon, akiket külföldre toboroztak szexmunkásnak.

A közleményben foglaltak szerint az ügyben gyanúsított férfi még 2021 novemberében ismerkedett meg a kiszolgáltatott helyzetben lévő, külföldről hazaérkező nővel, akinek munkalehetőséget és szállást ajánlottak.

A férfit végül elítélte a bíróság, több év börtönbüntetést kapott, amiért kihasználta a kiskorú lányt.

Egy 28 éves nő és 33 éves élettársa a vidékről a fővárosba érkezett, kiszolgáltatott helyzetben lévő fiatal nőt magukhoz költöztették, és szexmunkára kényszerítették.

Elfogták azt a középkorú fővárosi férfit, aki egy kőbányai lakásban három nőt is prostitúcióra kényszerített.

A büntetés súlyosbítását indítványozták annak a férfinak az ügyében, aki kiskorú barátnője kiszolgáltatott helyzetét kihasználva kényszerítette a lányt prostitúcióra.

Emberkereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy nővel és egy férfival szemben. A nő két fiatal lányt arra bírták rá, hogy a férfival szexuális cselekményeket végezzenek.

Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére, erőszakkal elkövetett emberkereskedelem, kényszermunka bűntette és más bűncselekmények miatt emeltek vádat azzal a húszas éveiben járó férfival szemben, aki kiskorú barátnőjét előbb koldulásra, majd prostitúcióra kényszerítette.