Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Alvás közben lőttek agyon hét borbélyt Pakisztánban

Ismeretlen fegyveresek lőttek agyon hét borbélyt Pakisztánban, miközben egy kikötő közelében aludtak.

...svg content...Fotó: Pakisztáni rendőrök biztosítják a helyszínt egy japánokat szállító járművet megcélzó öngyilkos merénylet után Karacsiban 2024. április 19-én. A merénylő meghalt a robbanásban, fegyveres társát pedig a helyi hatóságok agyonlőtték. A járműben tartózkodó, a Suzuki Motors cég pakisztáni gyárának öt japán munkását a rendőrök épségben kimenekítették, majd biztonságos helyre vitték. A támadásban három járókelő megsebesült. MTI/AP/Faríd Hán
Közel-Kelet

Takács Petra

Szerkesztő

Ismeretlen fegyveresek nyitottak tüzet Pakisztánban, amivel hét emberrel végeztek csütörtök hajnalban. A munkások épp aludtak a lakónegyedükben a pakisztáni Beludzsisztán tartománybeli Gwadar kikötő közelében, amikor tüzet nyitottak rájuk, és végeztek velük.

Az India Today a The Dawn-ra hivatkozva azt írja, Pakisztán legnépesebb tartományából származtak az áldozatok, akik egy fodrászatban dolgoztak. A lövöldözésnek egy sérültje is van, aki értékes információkkal szolgálhat a támadókról, azok személyazonosságáról. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Mir Sarfraz Bugti beludzsisztáni kormányfő nyílt terrorizmusnak nevezte a támadást, amit mélységesen elítél, és mindent megtesznek azért, hogy kézre kerítsék a gyilkosokat. Ígéretet tett arra, hogy nem lesznek kíméletesek a kegyetlen támadókkal szemben, és egyúttal támogatják az elhunytak családjait.

Megjegyezte, üldözni fogják a terroristákat és azok segítőit, akik a lehető legszigorúbb büntetésre számíthatnak. Mir Zia Ullah Langau beludzsisztáni belügyminiszter azt mondta, gyáva cselekedet volt, amit végrehajtottak a támadók a borbélyok ellen, akik épp csak pihentek, majd munkába mentek volna.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.