Dollár
388,76 Ft
Euró
409,67 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
16,996 $

Nyerő Páros: Megyeri Csilla szerint Muri Enikő azt hiszi, a Madách színházban van

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 7. - 08:12

Megvan a véleménye Megyeri Csillának Muri Enikőről, miután az énekesnő káromkodva osztotta őt ki az egyik feladatot követően.

Nem éppen alakult jól a hangulat csütörtök este, mert Muri Enikő nagyon megsértődött az egyik levélen, amit Megyeri Csilla és Zsolti állított össze. Enikőnek nem tetszett, hogy nem tartják őket teljes értékű játékosnak, mivel kiesett versenyzőként tértek vissza.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Ennek hangot is adott, addig Csilla szerint ebben nem volt annyi, és Enikő helyén maximum nevetett volna egyet az egészen, majd elengedi a témát. Ők ketten azonban nagyon más karakterek, és Enikő folyamatosan mondta a magáét.

Zsolti, Csilla párja szerint ők voltak az egyetlenek, akik megmondták a frankót, mindenfajta színezés nélkül, és igaznak tartják, amiket mondtak. Csilla úgy fogalmazott, hogy az énekesnő azt hiszi, a Madách színházban van.

„Igazából tényleg Enci úgy fel tudja kapni a vizet ezeken az apró-cseprő dolgokon… Most az, hogy kiestek és visszajöttek… Na, bumm, ez a véleményünk. Most nem mondhatjuk el a véleményünket?” – tette fel a kérdést Csilla.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.