Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Élőben adja a tv a Liverpool szombati meccsét, Szoboszlai visszatérhet

Jó esély van arra, hogy Szoboszlai Dominik legalább csereként visszatérjen a pályára a hosszabb sérülését követően.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool egy kupával már biztosan gazdagabb lett idén, de a Premier League, az FA-kupa és az Európa-liga megnyerésére is reális esélyük nyílhat. Jelenleg vezetik a bajnokságot, és már azt is tudhatjuk, hogy az FA-kupában a Manchester United lesz a következő ellenfelük, ahol állítólag Zidane-t akarják Ten Hag helyén látni a vezetők.

Egy biztos, a Liverpool messze jobb formában van, mint az United, annak ellenére is, hogy sok a sérült játékosuk. Legutóbb jó híreket hallhattunk Szoboszlai Dominikről, akinek a válogatott csapattársa, Sallai Roland majdnem álomgólt szerzett a Bayern München ellen péntek este a Bundesligában. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Klopp csapata ezúttal az angol bajnokságban lép pályára a Nottingham Forest otthonában, akik már bizonyították, odahaza pláne képesek meglepetést okozni. Miután csak a 17. helyen állnak, nem messze a kiesőzónától, veszélyesek lehetnek, addig a Liverpool meg akarja tartani az első helyét a tabellán.

Csak a győzelem az elfogadható a Liverpool számára szombaton, már csak amiatt is, mert 1 ponttal vezetnek a Manchester City előtt, és az Arsenal hátránya is mindössze 2 pont. A Liverpool meccsét a Spíler 1 adja 15 óra 55 perctől, amit érdemes lesz figyelemmel követni, akárcsak a Tottenham találkozóját a Palace ellen 16 órától a Match 4-en.

A BL-indulásra pályázó Aston Villa mérkőzését a Lutonnal szemben pedig a Spíler 1 közvetíti 18 óra 20 perctől. A Brentford-Chelsea angol bajnoki viszont már a Spíler 2-n lesz látható 16 óra 5 perces kezdési időponttal.