Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Videón Sallai Roland klasszis ollózós mozdulata a Bayern München ellen

Sallai Roland nagyon közel járt ahhoz, hogy álomgólt szerezzen a Bayern München ellen, de pár pillanattal később így is hátrányba kerültek a bajorok.

Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bayern München Guardiola távozása óta egyértelműen nem találja a helyét és a megfelelő edzőt a kispadra. A Manchester City edzője volt az utolsó, aki kitöltötte a szerződését Münchenben, azóta ez senkinek nem sikerült. Ugyan Tuchelt megváltóként várták, ebből nem lett semmi, és a szezon végén közös megegyezéssel távozik a kispadról.

Egyelőre nem tudni, mekkora összeget kap cserébe ezért, de valószínűleg nem annyit, mintha kirúgták volna, és már nem ő lenne a Bayern München edzője. Ezzel lehetőséget kap arra, hogy kupákkal búcsúzzon, amire egyre kevesebb az esély, mert a csapat nagyon rossz formában van, hiába ontja magából a gólokat Kane. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Ezen a hétvégén végérvényesen eldőlhet a Bundesliga, ha nem is matematikai szinten. Újabb nagy lehetőséget kapott a Leverkusen, miután a Bayern 2-2-es döntetlent játszott a Freiburg otthonában, így további 2 ponttal növelhetik az előnyüket, ami már így is biztonságosnak mondható. Ha hozzák a fordulót, azzal 10 pontra nő a különbség az első két helyezett között.

Erre minden esély megvan, mert a veretlen Leverkusen nagy formában játszik, addig a Bayern látható módon szenved. A magyar válogatott egyik legjobbja, Sallai Roland a 12. percben megszerezhette volna a vezetést egy fejessel, majd egy ollós mozdulattal, ami a kapufán csattant. Pár pillanattal később Gunter lövése már a kapuban kötött ki.

Tel egyenlítése a 35. percben visszahozta a reményeket a Bayern számára, és úgy tűnt, megnyerhetik a meccset, amikor Musiala a 75. percben fordított. A dráma csak ezután következett, Holer a 87. percben 2-2-re módosította az állást, ami már nem változott, mindkét csapat 1 ponttal távozhatott.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.