Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,44 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
462,13 Ft
Bitcoin
62,453 $

Összefoglaló videón a Manchester United kiszenvedett győzelme, jöhetnek Szoboszlaiék

Ugyan a Manchester United továbbjutott az FA-kupában, nem lehetnek nyugodtak, mert Szoboszlai Dominikék lesznek a következő ellenfelek.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester United hosszú hónapok óta ugyanolyan rossz formában játszik, és ez több mint aggasztó a szurkolók számára. Kisebb csoda, hogy Ten Hag még mindig a kispadon ülhet, bár sokan bíznak abban, hogy legkésőbb a szezon végén elköszönnek tőle. Még pár rossz eredmény, és ez hamarabb is megtörténhet, ráadásul nagy nevek érhetőek el az edzők piacán.

A hírek szerint a vezetőség Zidane-t szeretnék a kispadra, aki messze nagyobb minőséget képviselhet a hollandnál, ráadásul nem egyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját a Real Madriddal. Egy ideje szünetet tart, de már nem lehet messze a visszatérése, szabadon válogathat a nagyobbnál nagyobb ajánlatok közül. Soron kívül Változékony időnk lesz szerdán, néhol jégdara és hózápor is lehet

Tuchel szintén szabadon szerződtethető, miután megállapodott a Bayern Münchennel, hogy az utolsó forduló után elköszön a csapattól, vagy legkésőbb a Bajnokok Ligája döntője után, ha bejutnának a fináléba. Jelenleg hátrányból várják a folytatást a Lazio ellen, és a hírek szerint Tuchel kifejezetten nyitott arra, hogy Manchesterben dolgozzon, korábban is szeretett volna már az United edzője lenni.

Mourinho visszatérése is jobb opciónak tűnik, mint az a szenvedés, amit Ten Haggal él át az United. Az új tulajdonosi kör valamiért egyelőre nem rúgta ki, de vele együtt nem egy játékostól kellene megválnia a csapatnak ahhoz, hogy újra esélyesek legyenek a komolyabb eredmények elérésére. Az első és legfontosabb azonban az, hogy egy stabil, rendkívül erős edzőt igazoljanak.

Legutóbb az FA-kupában szerepelt a csapat, és ezúttal is gyenge volt a játékuk, noha jól kezdtek, hamar két gólt is szerezhettek volna. Végül Casemiro találata döntött a hajrában, bár a Real Madrid korábbi sztárja szintén sok kritikát kap, akinek sokat lassult a sebessége és a játéka, szinte rá sem ismerni ahhoz képest, ahogyan a LaLigában játszott.