Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,044 $

Szoboszlaiék továbbjutottak az FA-kupában, a Manchester United lesz az ellenfelük

Szoboszlai Dominik nélkül jutott tovább az FA-kupa hatodik körébe a Liverpool, ahol a Manchester United lesz az ellenfelük.

...svg content...Fotó: Unsplash/David Bayliss
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik egyelőre nem épült fel a sérüléséből, így szerda este sem léphetett pályára a másodosztályban szereplő Southampton ellen, ahogyan Salah és Nunez sem. Végül a Liverpool hozta a kötelezőt, és magabiztosan verte az ellenfelét a fiatalokból álló csapattal az Anfield Roadon, amivel bejutottak a következő körbe.

A 44. percben Koumas szerezte meg a vezetést Clark passzából, majd a 73. percben Danns volt eredményes. Itt Elliot volt az előkészítő, ám ezzel nem ért véget a gólok sorozata, mivel Danns duplázott. A rendes játékidő vége előtt 2 perccel 3-0-ra módosult az állás, ami egyúttal a végeredmény is volt. A következő körben a Manchester United lesz Szoboszlaiék ellenfele a kupában, amivel egy igazi angol rangadót kapunk. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Az United ezúttal sem volt meggyőző, a Nottingham Forest otthonában szenvedtek, bár a mérkőzés legelején két gólt is szerezhettek volna. Onanának nem egyszer kellett nagyot védenie, végül a sokat kritizált Casemiro döntötte el a továbbjutás sorsát a 89. percben egy drámai góllal. Nem nyugodhatnak meg a Vörös Ördögök, mert várhatóan a Liverpool ellen pokolian nehéz dolguk lesz, sérülések ide vagy oda.

A Chelsea játszotta az este legizgalmasabb mérkőzését a Leeds ellen. A vendégek már a 8. percben vezetéshez jutottak Londonban, amire Jackson válaszolt pár perccel később. Még az első félidő vége előtt Mudryk góljával fordított a Chelsea, de érezni lehetett a levegőben, hogy lehetnek még fordulatok a meccsen.

Így is lett, az 59. percben a Leeds egyenlített, és amikor már a többség hosszabbításra készült, Gallagher megszerezte a győztes találatot. A londoni sztárcsapat, ha neccesen is, de ott van a következő körben, így továbbra is adott az esély arra, hogy később ismét döntőt játszanak, akár a Liverpool ellen, mint legutóbb a Ligakupában.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Legkevesebb két hónapra dőlhet ki a sorból Bellingham a Real Madridnál

A Real Madrid a lehető legjobbkor szerződtette le Mbappét, aki Bellingham góljait pótolhatja legkevesebb két hónapon át, ha meg kell operálni a brit sztárt.